חלימה מוחשית ומעירה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/12/2013 | 20:15 | מאת: נטע

שלום, בחודש האחרון אני מתעוררת כמעט מידי לילה לאחר חלימה אינטנסיבית, נוטפת זיעה. רופא המשפחה שלל בבדיקות דם בעיות של בלוטת התריס, ואמר שככל הנראה ההזעה נובעת מהחלימה שנובעת מקושי ריגשי. החלומות לא בהכרח שליליים, אבל מאוד חיים ומעייפים. אני נוטלת וולבוטרין וציפרלקס, האם ייתכן שזו השפעה של התרופות? האם ניתן לעשות עם זה משהו? תודה מראש, נטע.

בהחלט יתכן קשר לטיפול התרופתי אותו את נוטלת ; שתי התרופות גם יחד עלולות לגרום להזעות שתיהן, משנות את מבנה השינה ובעיקר הציפראלקס עלולה לגרום לחלומות "חיים" . התייעצי עם הפסיכיאטר המטפל בך בנושא. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות