כיצד זה הגיוני שהייתי ער רצוף מעל 10 ימים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/11/2023 | 01:37 | מאת: a

ולא הרגשתי שום תסמין ? לפני 7 חודשים התחילה לי חרדה ממשהו שמנעה ממני להירדם מעל 10 ימים. היה הימים האלה לחץ דם גבוה, וקצב לב גבוה. הגעתי פעמיים למיון בבית החולים כי כבר חששתי שיש לי איזו מחלה, אבל הבדיקות הראו שהכל תקין אצלי. גם עם כדור שינה לא הצלחתי להירדם. אחרי בערך 10 ימים הצלחתי להירדם, והיה לי שלוש שבועות שהצלחתי לישון טוב. אחרי שלוש שבועות שישנתי טוב זה חזר לי ולא נרדמתי שבוע. מאז אני ישן בסדר. אז זה ממש מסקרן אותי איך אני עברתי את זה בעירנות וללא כמה מהתסמינים שקראתי שאמורים לקרות מחוסר שינה.

25/01/2024 | 10:15 | מאת: איתן ברנר

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל, רוצה לשתף חוויה אישית שלי. הייתי במצב דומה לשלך ובסוף התברר שכל מה שהייתי צריך זה מזרן. ביג סליפר התאימו לי מזרן ואני ישר התחלתי לישון טוב. https://www.big-sleeper.co.il/

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות