שינה של תינוק

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

07/11/2013 | 19:51 | מאת: שרי

יש לי ילד בן 7.5 חודשים שעדיין יונק. לאחר שחלה בחודש האחרון במהלך המחלה חלה נסיגה באוכל- מאכילת מוצקים לתזונה רק מחלב אם (הוא הקיא כל דבר אחר). הוא לא ישן כמעט לא ביום ובלילה מתעורר כל שעה שעתיים שלוש אין זמן קבוע כשהוא רוצה רק לינוק על מנת לחזור לישון או שלא חוזר לישון. במהלך היום במעון ישן שעה וחצי בצהריים בלבד! מה עושים?

אין ספק שצריך לעזור לילדך הקט לרכוש (מחדש?) הרגלי שינה נכונים. התייעצי בפורום הפרעות שינה בתנוקות וילדים או פני לייעוץ שינה לתינוק באופן פרטני. דר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות