ציפרלקס..............

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/09/2022 | 00:04 | מאת: דני

אני לוקח ציפרלקס אחרי אוכל. כמה זמן אחרי זה מותר לי לשתות? כדי שלא יפריע לספיגה של הכדור? האם אפשר גם אחרי 40 דקות לשתות? תודה רבה

שלום לך, זהו אמנם לא הפורום המתאים אבל לקראת סגירת הפורום הזה בראש השנה אהיה יותר קלה- אז ככה אני מניחה שכוונתך לשתיית אלכהול. ואם אכן זו הכוונה אז לקיחת התרופות הפסיכיאטריות עם אלוהול אסורה לא(רק) בגלל הספיגה אלא בעיקר בגלל האינטראקציה עם האלכוהול במוח עך שעלולה להיות הפכתה או עליה בכמות המעשית שמשפחעה על המוח. שנה טוב

20/09/2022 | 14:43 | מאת: דני

התכוונתי לשתיית מים. כמה זמן אחרי לקיחת ציפרלקס, אפשר לשתות כדי שלא יפריע לספיגה של הכדור? כדי שהציפרלקס יהיה מרוכז בקיבה ויספג כמו שצריך...

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות