אני מוטרד ללאחר בדיקה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

07/09/2022 | 18:14 | מאת: גיא

שלום רב, לאחר בדיקה ביתית להלן התוצאות, אציין כי לא באמת ישנתי טוב לדעתי וגם המדבקה שעל החזה נפלה לדעתי בלילה הבדיקה נערכה בבית המטופל נערך רישום במשך 06:33, משך שינה: 05:42 במהלכן נרשמה נחירה בעוצמה קלה תועדו 37 הפסקות נשימה AHI:6.5 לשעה 82 אירועים של עליה במאמץ הנשימתי בצפיפות של RDI : :14.4 בשעה 8 אירועים של ירידה בריווי חמצן, ODI : :1.4 לשעה מערך מרבי 99 ועד לערך מינימלי של:91

אפשר להתייחס לבדיקה כאל תקינה. אין מה להיות מוטרד. רק לשמור שלא לעלות במשקל. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות