שימוש בכדורי שינה לסירוגין

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/08/2022 | 18:39 | מאת: ערן

היי, אני משתמש בבונדורמין לסרוגין מאז השירות הצבאי שלי (אני בן 25). לאחרונה שמתי לב שהשפעתו דועכת. האם כדאי לי לפנות לרופא ולהציע כדור אחר? האם זה יסייע בפיתוח הסבילות אם אחליף כדורים כל זמן מסויים? אם כן, האם יש משפחה של כדורים או כדור ספציפי שכדאי לי לברר עליו? חשוב לציין שאני משתדל לשמור על כללי הגיינה והתנהגות נכונה, אך לצערי זה לא מספיק בחלק מהלילות. תודה.

חבל שמגיל כה צעיר אתה משתמש בקביעות בכדורי שינה. מציעה כי במקום להחליף כדור, פנה לטיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה כדי לקבל כלים להתמודד עם קשיי השינה מבלי הצורך להזדקק לכדורי שינה. ד"R מיכל לוסטיג

07/08/2022 | 13:44 | מאת: ערן

מאוד מאכזב גם שאת עונה עם התשובה הקבועה מבלי להתייחס לשאלה שלי. אני לא מבין מה משמעות הפורום הזה והתפקיד שלך בו אם את עונה תשובה לקונית ללא הקשר. אני משתמש ב CBT-i ועדיין שואל לגבי הכדורים. תרגישי בנוח גם לא להתייחס, ממילא התשובות שלך לא רלוונטיות לנשאל.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות