התעוררות באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/08/2022 | 10:13 | מאת: תמיר

היי, מזה תקופה ארוכה , לא משנה כמה אני עייף אני מתעורר לפחות פעם אחת בלילה, בלי סיבה. קראתי ועשיתי כל מה שאפשר לעשות כדי לשפר את המצב. תזונה נכונה, שעות אכילה מסודרות, שעת כניסה קבועה למיטה, תנאי סביבה נוחים בחדר שינה וכו וכו וכלום לא עוזר. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה ישנתי רצוף כל הלילה.

שלום לך, כ5% מזמן שינה תקינה הנו עירות. אם הנך מתעורר פעם בלילה ונרדם מיד לאחר מכן וביום אתה ערני אין בכך שום רע. הבעיה היא אם ישנם קשיי הרדמות לאחר מכן ואז כדאי בראש ובראשונה לבצע כללי הגיינת שינה שתמצא אותם בוודאי ברחבי הסייבר.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות