קשי שינה תקופה של חודש

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/07/2022 | 19:12 | מאת: חזי

שלום התחיל לי נדודי שינה לפני כחודש אני לוקח תרופה בשם מיר כבר 3 שבועות חצי כדור נירדם אבל לא רוצה להיות תלוי בכדור אבא שלי נפטר לפני חצי שנה וגם עברתי קורונה מה הסיבה ? האל התחיל לי בחול לפני חודש וחצי לילה אחד שלא נרדמתי ואז חזרתי לארץ נרדמתי שבועיים ואז שוב קושי להרדם היו לו גם בעיות בנשימה עברתי בדיקות והכל היה תקין

שלום רב, משתתפת בצערך על פטירת אביך. גם האבל, גם מצבים של פוסט קורונה עלולים להביא לנדודי שינה. חשוב שתישן טוב, מירו לא גורם להתמכרות, כך אותו ברצף מספר שבועות ואז תתחיל להפחית בהדרגה בברכה ד"R מיכללוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות