יקיצה בשעה 2 בלילה וקושי בהרדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/07/2022 | 04:33 | מאת: רות

בת 67 וסובלת שנים רבות משינה טרופה. נרדמת ב11 בלילה ובשעה שתיים קמה וקשה לי לחזור לישון . אני לא ישנה בצהריים ולכן עייפה כל היום. סובלת מהשמנה. מנסה לאכל פחות אך החוסר שינה מאט את קצב הירידה. פוחדת לקחת תרופת לשינה למרות שהרופאת משפחה המליצה. אני אובדת עצות ומיואשת.

נסי לפחות למשך חודשיים טיפול על ידי צירקאדין אותו יש ליטול כשעה וחצי לפני שנת השינה היעודה. במידה ויעזור המשיכי אם תרופה זו. ואל התייעצי עם רופא המשפחה בדבר עזרה אחרת להאריך את שנתך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות