כדור שינה לפני בדיקת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/07/2022 | 00:49 | מאת: ראובן

שלום מי שסובל מקשיים בשינה, וצריך לעבור בדיקת שינה, והחיבור למכשיר (גם בבדיקה ביתית) וכל זה רק מוסיף לחוסר נוחות. האם יכול לקחת כדור שינה בכדי שיצליח להירדם או שזה יכול להרוס את מהימנות הבדיקה כי הכדור שינה בעצמו תורם לרפיון השרירים בלשון ובלוע ובכך לתרום לחסימה נשימתית ובעצם הבדיקה תצא חמורה יותר מאשר במצב רגיל? תודה

מסכימה עם מה שכתבת. אם אתה משתמש באופן רגיל בכדור שינה אזי תמשיך . אם לא ואכן לא תצליח להרדם (אל תחליט מראש, אנשים נרדמים כך), אז השתמש בכדור שינה רצוי מהדור החדש יותר , יש אכן סיכון שזה יחמיר מעט את התוצאה ויש ליידע את רופא השינה כשתפגש/תדבר עמו. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות