שינה פעמיים ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/07/2022 | 01:05 | מאת: יעל

שלום, אני סובלת ממחסור בשינה עמוקה והתעוררויות בלילה לפי מעבדת שינה. כל הטיפולים לא עזרו. אני קמה ב 10 ואז בשתיים וחצי עד שלוש או שלוש עד שלוש וחצי ישנה צהריים וזה עוזר לי. בשש יש לי נפילה קשה ועייפות מטורפת. אני נשכבת לנוח במטרה רק לשכב אך כל שניה מתעוררת ונרדמת. האם 15 דקות שינה עד שש וחצי בערב כשהולכים לישון באחת וחצי ויש גם שנת צהריים עלולים לפגוע באיכות השינה בלילה? הכוונה לשינה של שש האם היא תהווה בעיה. תודה מראש

שלום לך, נראה כי הרגליי הגיינת השינה שלך ועירות יום לילה אינם נכונים . מציעה לך לפנות לטיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות