הפרעת היפרסומניה ועייפות קשה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/07/2022 | 13:02 | מאת: רעות

מאובחנת עם היפרסומניה כאשר אבחנה זו הינה משנית לדיכאון ולהפרעות חרדה עם קווי אישיות כפייתיים וגבוליים. הומלץ לי על נטילת פרוביגיל בנוסף לטיפול התרופתי הקיים אשר הוא סרוקסט וקלונקס אך לצערי נאלצתי להפסיקו (את הפרוביגיל) עקב תלונות על תחושת חרדה ועליה בדופק, והרופאה העלתה את האופציה של הוספת ויואנס ואני ממש מפחדת מתופעות לוואי לא רצויות ואף מסוכנות. ממה שהבנתי הפרוביגיל הכי פחות בעייתי והכי פחות ממכר. האם ייתכן שלא נתתי מספיק זמן לפרוביג׳יל? האם יש סיבה לדאגה? העייפות ביום יום פשוט בלתי נסבלת ופוגעת בתפקוד בצורה משמעותית וכל שינוי תרופתי גורם להחרפה ולנסיגה. לא יודעת כבר מה לעשות.

שלום , לשאלתך הספציפית פרוביגיל במנון המתאים לך אמור לעזור מיידית. עם זאת ההיפרסומניה שלך הנה תופעת לוואי של תרופות אחרות .אם כך מדוע לא לשקול הפסקת הקלונקס לפני הוספת תרופה נוספת?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות