חרדה משינה וחוסר שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/07/2022 | 03:50 | מאת: בתאל

שלום, לפני כשנתיים היו לי 2 לילות לבנים שפשוט לא הצלחתי להרדם במשך יומיים ומאז התחלתי לפתח חרדה מהשינה. כל פעם לפני שעולים לישון מתחילות תופעות של שלשולים, בחילות, דופק מהיר ואז מהחרדה הזאת אני לא הצלחתי להרדם. אחרי בערך שבועיים שהייתי ישנה בערך שעתיים בלילה, פניתי לרופא משפחה שנתן לי לוריבן. עזר לי מאוד. אבל הוא לא הסכים לתת לי יותר מחבילה אחת.ואחרכך נתן לי כדור בשם "לשיאה" שגם עזר לי בסוף. בנוסף התחלתי ליטול תוסף מגנזיום שממש עזר לי להרדם. לאחר תקופה של בערך חודשיים של טיפול הכל עבר והייתי נרדמת לבד. במשך כל השנתיים האלו אם היה לילה מסוים שלא הייתי נרדמת הייתי לןקחת כדור מגנזיום ונרדמת מצוין. פתאום אתמול קרה לי עוד פעם שהייתה לי חרדה מלא להרדם ולקחתי 2 מגנזיום וזה לא השפיע. וכך גם היום. 2 כדורי מגנזיום שבדרך כלל תמיד הרדימו אותי לא השפיעו כלל. כרגע אני כבר יום שני ברציפות בלי שינה בכלל!! לא יודעת מה לעשות. האם לבקש מרופא משפחה לוריבן שוב? אני מרגישה שתופעות החרדה בלילה )הדופק המהיר בעיקר( מונעים ממני להרדם.

שלום,אין לי מושג לגבי המגנזיום. אך לשלשה ארבעה ימים תוכלי לקחת לוריבאן שעזר לה על מנת למנוע מהחרדה להתמשך. יום טוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות