בעיות הרדמות וכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/07/2022 | 11:06 | מאת: ורד

שלום. בת 56. מאז הפסקת מחזור לא יכולה להרדם. לוקחת אביאנה שעזר רק ליקיצות המוקדמות .5 שנים עם חצי סטילונקס שעלה לשלם או לבונדורמין. מחפשת משהו שיעזר להרדמות ובטוח לטווח ארוך.. מה ניתן לעשות? קראתי שאפילו מלטונין לא מומלץ יותר מזמן מסויים..חוששת שהכדורים ממכרים. אודה מאד לעזרתך

שלום לך, מלטונין וספציפית צירקאדין ניתן לקחת כ8 חודשים. אינו עוזר מיד אלא לאחר כחודש וחצי. פתרונות נוספים הם רק בפגישה אישית עם רופא/ת שינה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות