מה רמת לחץ הדם בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/07/2022 | 23:38 | מאת: ניצן

שלום לחץ הדם בלילה אמור להיות נמוך יותר מאשר ביום? והאם מי שסובל מהפרעות נשימה בשינה, זה משפיע גם על לחץ הדם? זה גורם באופן ישיר לעליה בלחץ הדם? כשעושים מעקב לחץ דם ל-24 שעות אצל אלו שלחץ הדם שלהם במנוחה תקין, אך הם סובלים מהפרעות נשימה בשינה , האם לחץ הדם יהיה גבוה מאלו שאין להם דום נשימה בשינה? תודה

לחץ דם אמור להיות נמוך יותר בלילה ואכן כישנה הפרעת נשימה בשינה עלולים לראות חוסר ירידה של לחץ הדם ולעיתים עליית לחץ הדם.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות