תרופות הרגעה לאלו שיש להם הפרעות שינה בנשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/07/2022 | 01:50 | מאת: מיכאל

שלום למי שסובל מהפרעות נשימה בשינה ודום נשימה בשינה ואינו מטופל בסיפאפ וכדו', יש בעיה בשימוש בתרופות הרגעה וכדורי שינה. האם יש תרופות הרגעה שכן מתאימות לאנשים כאלו ומבלי שזה ישפיע על הנשימה? כנ"ל לגבי תרופות שינה, אלו תרופות מתאימות גם לאלו שסובלים מדום נשימה בשינה? תודה

תרופות הרגעה עלולות להחמיר הפרעת נשימה בשינה עקב רפיון שרירים שהן גורמות. ובכלל- אם קיימת הפרעת נשימה מדוע לא לטפל ? ההפרעה היא הפרעה שטומנת בחובה סיכונים מרובים.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות