עייפות כאבים ודיכאוו

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/06/2022 | 22:35 | מאת: דיר

שלום, הומלץ לי על ידי פסיכיאטר טיפול בלוסטרל לאחר טיפול בציפרלקס עם השפעה נמוכה. 1. אני סובל מדיכאון קל, חרדה כללית וחברתית עם התקפי חרדה/פאניקה ומחשבות טורדניות (ocd מתון). האם הלוסטרל יעיל לכל אלו? 2. בנוסף, אני סובל מnf1, פיברומאלגיה מה שגורם לכאבים עצביים, כאבי גב וגפיים, כאבי ראש ומיגרנותו ועייפות כרונית! האם טיפול בלוסטל יכול לעזור גם בתסמיניים גופנים אלו? תודה רבה

איך זה קשור לשינהועוררות? בכל שהזכרת כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות