fl runs+ בעיוצ נשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/05/2022 | 02:51 | מאת: איתם

היי בתוכנה של הסיפאפ זה מראה שיש לי גם 8 אירועים של fl runs (flow limition) בשעה רצית י לדעת האם זה מסוכן והאם זה משפיע בצורה כלשהי על השינה, והאם שווה לנסות להפחית את זה. אגב עוד משהו מאז שהתחלתי להשתמש בסיפאפ יש לי בעיות נשימה במהלך היום( במין קטע פסיכולוגי כזה שאני מרגיש שהגוף כבר מלא נושם לבד והתרגל שמכשיר עוזר לו לנשום) האם זה יכול להיות קשור לfl runs/ תודב רבה

לא, 8 בשעה זה לא מסוכן, אבל כדאי להתייעץ עם טכנאי המכשיר בנוסף

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות