דום נשימה בינוני בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/05/2022 | 05:25 | מאת: איתם

היי דוקטור, לפני כמה חודשים גילו לי דום נשימה בינוני בשינה, ומאז התחלתי לישון עם הסיפאפ, אני ישן על לחצים בין 5-9, והסיפאפ מוריד את הדום נשימה ל1-3 בשעה, רציתי לדעת האם שווה לנסות להגביר לחצים ולראות אם הוא יכול למנוע לגמרי את הדום נשימה והאם יש השפעה ל1-2 מקרי דום נשימה בשעה על השינה? והאם אדם נורמטיבי שאין לו דום נשימה(כלומר אין לו יותר מ5 עצירות בשעה) גם יש לו דום נשימה של 1-4 בשעה או שרוב האנשים אין להם בכלל?

שלום, דום נשימה שבין 1-3 הוא מצויין ותקין. מדוע בעצם אינך ,ללא קשר, משתמש בסיפאפ אוטומטי? ד"R מיכל לוסטיג

26/05/2022 | 01:25 | מאת: איתם

היי דוקטור, מה זה אומר סיפאפ אוטומטי ומה ההבדל בינו לבין סיפאפ רגיל

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות