חוסר תנועה בזמן השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/04/2022 | 23:09 | מאת: אסף

שלום, אני בן 40. בשנים האחרונות שמתי לב שאני כמעט ולא זז בזמן השינה, לעומת כשהייתי צעיר יותר. כיום אני קם באותה התנוחה שבה הלכתי לישון, והגוף לרוב קשה וכואב. כדי לשנות תנוחה אני צריך להתעורר ולזוז באופן אקטיבי. האם זו בעיה רפואית? תודה רבה

שלום, זה יכול להיות מצב של בריאות בו אתה ישן שינה מלאה וטובה. מאידך, אם מדובר בחוסר תנועתיות או קושי בתנועתיות גם בעירות , כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה חג שמח ד"R מיכל לוסטיג

12/04/2022 | 10:08 | מאת: אסף

תודה רבה!

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות