אין הרדמות מלאה שינה לא עמוקה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/04/2022 | 07:00 | מאת: ידיד נפש

כשנה נטלתי נוקטורנו 3.75 כי הוקפצתי רבות לעזור לאימי לטיפולים רפואיים.וזה עזר. עד לפני חודשיים. גם אימי נפטרה. הרוקח הציע לי להוסיף נרבן חצי שעה לפני נוקטורנו - לא עזר. ניגשתי לרופאת המשפחה אחרי 3 לילות בהם מתעורר ב 3 בלילה.קיבלתי בונדורמין שעזר רק בלילה הראשון. ומאז אני יכול לבלות במיטה עיניים עצומות ללא שינה עמוקה בכלל. אני מעדכן יותר את רופאת המשפחה כל יומיים הוסיפה עוד כדור שירגיע את חרדות ודאגות היום. והפנייה לפסיכוטרפיה.? בשל צבירת שעות "אי שינה" אני יכול להמתין לאוטובוס בצהרי היום ופשוט להרדם על הספסל. אני יודע כמה שזה מסוכן לא לישון כמו שצריך. אני מטפל במקביל בהליקובקטור קטן עם אנטיביוטיקה. ערדתי לאחרונה 8 ק"ג בשל הדאגות לאימי. ושומר כעת על איזון תזונתי ככל יכולתי. אני אגיע שוב לביקורת אצל רופאת המשפחה ביום שישי 8.4. יש כדור שינה יעיל יותר? שינה רציפה? לפחות מ 22:30 עד 05:20 למחרת בבוקר?

שלום, ראשית אני משתתפת בצערך. שנית, עשית טוב שיש לך תור לרופא המשפחה ופשוט בקש ממנו/ה שיעשה לך תוכנית תרופתית מסודרת. שלישית אל תבהל שינויי שינה שכאלה בתקופות אבל שכיחים ועשויים לעבור בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות