שלום לך ד"ר !!

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/11/2012 | 14:13 | מאת: רון

12/11/2012 | 14:16 | מאת: רון

אני עייף הרבה וגם שאני במצב ערות אני ממשיך לנמנם . מה הסיבה לכך? בלילה אני ישן לא מעט האם זה משפיע עלי בכל זאת? ביום יום אני לא הכי ערני. אני אוהב לשתות קפה שחור בעיקר וגם לאחר מכן עייפות אוחזת בי. אני נדבק למיטה .רוצה כל הזמן לישון זה נורמאלי?

12/11/2012 | 14:18 | מאת: רון

שכחתי לציין אני גם מטופל בכדורים פסיכאטריים האם זה משפיע על השינה?

אם השפעה על מבנה השינה, ואם השפעה המביאה להפרעות בתוך השינה. אז כן אלו בוודאי עלולים לגרום לישנוניות ועייפות במהלך היום. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות