סידרתי שעות שינה אבל אני עדיין עייפה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/01/2022 | 20:24 | מאת: נגה

שלום ד"ר, שעות השינה שלי היו מאוד לא סדירות במשך שנים, נרדמתי מאוחר מאוד בלילה והתעוררתי בצהריים. לאחרונה אני מנסה "לאלף" את הגוף שלי לישון מוקדם בלילה ולהתעורר בבוקר. זה מצליח כשלעצמו, הבעיה היא שלמרות שהתעוררתי המוח שלי עדיין לא בפוקוס עד 11-12, וגם אחר כך בשעות הצהריים אני מרגישה עייפות גדולה שפוגעת בתפקוד. כל זה נמשך כרגע פחות משבועיים. האם זה משהו שאמור להסתדר במשך הזמן?

שלום, נראה לי שבעבר שעות השינה עירות שלך היו מאוד מסודרות. הן פשוט לא תאמו את צרכיך. וכעת את מנסה להפוך את השעון הביולוגי שלך באופן התנהגותי. זהו מהלך מאוד לא קל. השינוי בריכוז ובעייפות הוא שינוי אטי מאוד ולכן שבועיים זה מעט מאוד זמן להרגיש שינוי שכזה. בהצלחה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות