הפרעת שינה ושינה לא איכותית

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

17/11/2021 | 15:26 | מאת: יעל

שלום ד"ר אני סובלת מגיל 20 כ 16 שנים מהפרעת שינה ועייפות קשה עקב רפלוקס קשה ואסתמה. רציתי בבקשה לברר האם את חושבת שהמקרה שלי יתאים לפגישת ייעוץ פרטית אצלך בקרית אונו. הנושא הוא לא הפרעת שינה אבל תהיתי אולי יש פגיעה באיכות השרירים בגלל השפעת השינה הלא איכותית או אולי האם את בתור נוירולוגית מתעסקת בתחום. לפני 4 חודשים הופיעו לי התכווצויות שרירים בלילה שנמשכו 10 דקות ועברו אך תוך כשבועיים וחצי הגעתי למצב של 2 קרעים בתאומים עם שטפי דם פלוס קרעים קלים בכל השרירים באצבעות הידיים, ירכיים, תאומים שמאלי, חיבור בין שני חלקי הזרוע ו 2 קרעים בשרירים בפנים.שום דבר לא החלים עדיין. אני לוקחת מגנזיום סידן ואשלגן ומי טוניק. רופאת המשפחה רצתה שאתייעץ עם נוירולוג מדוע השרירים שלי נקרעים בקלות כזאת. אין לי חולשת שרירים. תודה מראש

לדעתי יש לך טעות, שתיים בעצם, איני עובדת בקרית אונו ואיני נאורולוגית.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות