שינה רדודה ולא איכותית

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

31/08/2021 | 08:01 | מאת: רונן

שלום, אני מרגיש שאני מתעורר בבוקר עייף. לא באופן קיצוני אבל לא מרגיש רענן. אני נרדם בקלות בשעה 22:30 ומתעורר בשעה 6:00. בן 40, בריא, ספורט מתון, בדיקות דם פיקס, לא נוחר, אין נדודי שינה. הדבר היחיד הוא שאני מרגיש שאני מתעורר בקלות מידי. כאילו השינה שלי רדודה מאוד. אם אישתי תשאל אותי שאלה בקול שקט אני אתעורר ואענה לה ואחזור לישון, אם אחד הילדים בא אלינו למיטה(לא שכיח) אני אתעורר עוד מהתפיחה של כפות הרגליים שלו. ואני חוזר לישון בקלות. מה לעשות?

בוקר טוב, נגד שינה "קלה" האמצעים הם טכניים בלבד: אטמים, האפלת החדר ,מסיכה לעיניים. לגבי שינה לא מרעננת -כדאי לשקול עם רופא המשפחה ביצוע "בדיקת שינה מלאה" לבדוק האם השינה לא לוקה בבעיה כלשהי. שנה טובה ד"R לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות