שינה לא איכותית כשבועיים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/08/2021 | 22:01 | מאת: טוני

שלום בן 30 יש לי כשבועיים מספר יקיצות למשך זמן קצר אמרו לי שזה בסדר אבל אני זוכר את זה מתי שאני אני מתעורר ובעבר זה לא היה ככה עכשיו ישן כשעתיים ואז מתעורר ככה פעמיים שלוש ונרדם יש לציין שלפני זה היה לי מתח נפשי האם מתח נפשי היא הסיבה לשינה שלי או יכול להיות לא עמידה בזמני השינה תודה ד״ר

שלום לך בהחלט ייתכן שהמתח הנפשי מביא להתעוררויות. הם אמורות לפוג כשתחזור לנורמה שלך. אתה יכול להעזר בטכניקות של רלקסציה והרפיה, או להתייעץ עם רופא המשפחה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות