שינה מרובת חלקים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

07/08/2021 | 18:44 | מאת: אורח

שלום. בן 30. עובד במשמרות, כך שלפעמים יוצא שבמקום שינה רציפה של 7-8 שעות אני ישן בשני חלקים במהלך היממה: 3 שעות בפעם הראשונה ובפעם השניה עוד 3-6 שעות כך שבמצטבר אני ישן 6-9 שעות ביממה. האם צורת שינה זו היא גם בסדר או שעדיף לישון את כל השעות בחלק אחד של היממה? תודה

שלום, עבודת משמרות היא בעייתית לגוף לנפש ולשינה.... ואם כבר עבודת משמרות -מומלץ לעשותה בסדר מסויים-מספר ימים משמרת בוקר ברצף, מספר ימים משמרת ערב ברצף ומספר ימים משמרת לילה. וחוזר חלילא. הגוף דורש לפחות 6.5-7 שעות שינה ברצף בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות