שנצ,……………………………………..

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/06/2021 | 01:38 | מאת: ליאןר

היי אני בת 26 מזה 7 שנים לא נרדמתי צהריים לא משנה כמה אני עייפה לא מצליחה אני סובלת גם מקשיים להרדם בלילה אך בלי קשר רוצה מאד לטפל בבעיה וברצון לישון צהריים התחלתי טיפול cbt ערב חרדה כללית אך זה לוקח זמן ואני רוצה פיתרון מהיר לבעיה העניין הוא שאני לא יכולה לקחת כדור שינה באמצע היום כי זה ממש יעייף אותי ואולי לא אצליח להתעורר מאד אשמח לעזרה בנושא

שלום לך, אני לחלוטין מסכימה והייתי מסרבת לתת כדור שינה לשם "שנצ" . ואין פתרונות מהירים. חשוב יותר לתקן את שנת הלילה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות