גמילה מרונקסין שניתן לבעיות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

20/05/2021 | 20:14 | מאת: דני

אני בן 38. לפני מספר שנים פסיכיאטרית רשמה לי רונקסין 25 מ"ג כדי לעזור לי עם בעיות שינה שאני סובל מהן (אין רקע פסיכוטי). אני לא מרגיש שהכדור עוזר. אני לוקח רבע כדור בלבד, מינון כל כך נמוך שלעיתים נדמה לי שהוא לא משפיע כלל, אך בלילות בהם אינני לוקח את הרבע-כדור אני מתעורר ב-3:30 לפנות בוקר. חצי כדור משפיע עליי בדיוק כמו רבע ולכן אני לא עולה במינון. אני רוצה להיגמל, אך איך אפשר בכלל להיגמל ממינון כל כך נמוך? תודה.

לנסות לרדת לפחות מרבע, ובהמשך לקחת בלילות לסירוגין. ייתכן שבתחילה יהיו קשיים בהרדמות אך זה יעבור. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות