הרגלים רעים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/05/2021 | 06:10 | מאת: דן

אני עם הפרעה של אינסומניה שהחמירה מתי שהייתי רוב הזמן על המיטה בצוהריים יותר ממה שצריך וגם הייתי שותה קפאין אבל הפסקתי עם כל ההנ"ל ושמתי לב שהעייפות פחתה אני גם נרדם מהר יותר (אבל עדיין קם מוקדם מדי) מה צריך לעשות בשביל להגיע לאידיאל ולחזור למצב שהייתי בו פעם לפני שכל זה התחיל

לא יודעת אם אפשר להגיע לאידאל אבל עשה ספורט בשעות היום, הכנס למיטה רק על מנת לשון בערב, בשעה שהכי מתאימה לגופך לשינה ואל תשהה במיטה לבד משינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות