עייפות כרונית ןופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/05/2021 | 13:29 | מאת: דח

אני סובלת מפיברומילגיה ולאחרונה סובלת מעייפות כרונית כל היום. אני קמה מהשינה עייפה ולא יכולה לתפקד. בלוטת התריס מאוזנת ובדיקות דם תקינות

שלום לך, בוודאי את יודעת כי לפיברומאלגיה ישנה השפעה על השינה וכי המחלה עלולה לגרום גם לעייפות . עם זאת הסיבה הראשונה לעייפות לאחר שינה היא משך שעות שינה קצר מדי (פחות מ6.5 שעות ברצף בלילה). ובמהלך השינה -האם יש התעוררויות מרובות? כאבים שמעירים משינה נחירות, צורך תדיר לשירותים וכו? כל אלה דורשים התייחסות ובדיקת השינה עצמה . בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות