הזעת יתר בלילה ודום נשימה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/03/2021 | 14:38 | מאת: לי

שלום אני סובלת מזה כחודשיים מהזעת לילה מוגברת. הבנתי כי יכול להיות, מאוד, שזה נובע מדום נשימה .כיצד יודעים האם זה נובע מדום נשימה? תודה

להזעת לילה סיבות ממחלות שונות, תרופות, וכן גם הפרעות נשימה בשינה. אך לאלה ישנם תסמינים נוספים כמו צורך במתן שתן מספר פעמים בלילה פה יבש עם ההתעוררות, שינה לא מרעננת, נחירות ועייפות במהלך היום. הדרך האולטימטיבית לבדוק אם יש הפרעת נשימה בשינה היא דרך בדיקה במכון שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

22/03/2021 | 18:01 | מאת: לי

תודה על התשובה הרופא. שלי המליץ על אפליקצית snore recorderכדי לבדוק . השאלה אם נחירות בהכרח הוא סימפטום להפסקת נשימה? והאם האפליקציה באמת תתן תוצאה אמיתית ההזעות נמשכות תקופה ארוכה וכל לילה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות