יקיצות כתוצאה משלפוחית שתן?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/01/2021 | 00:56 | מאת: ירון123

שלום רב אני בן 32. סובל מעייפות רבה ביום. אני מתעורר בדרך כלל פעם אחת בלילה למתן שתן. אין לי בעיה להירדם חזרה. בנוסף מתעורר בבוקר עם שלפוחית מלאה לאחר ההתעוררות הסופית. רציתי לשאול אם בין לבין יכולות להיות יקיצות רבות כתוצאה משלפוחית השתן, כאלה שהאדם לא מודע אליהן ולא זוכר אותן ואלו יכולות לגרום לעייפות ביום? בתודה

שלום לך, יקיצות מרובות תמיד עלולות לגרום לתחושת שינה לא מרעננת ועייפות. צריך להוכיח (במעבדת שינה) שהן קיימות יש להן סיבות רבות ד"R מיכל לוסטיג

31/01/2021 | 15:09 | מאת: ירון123

היקיצות הללו יכולות להיגרם מצורך במתן שתן?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות