חלומות ודופק מהיר בעקבותיהם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/01/2021 | 08:52 | מאת: ליאור

כל לילה,בערך מהשעה 2,אני חולם המון.אחרי כל חלום,דופק חזק ודי מהיר.לפעמים אני נרדם רק לחצי שעה,חולם וקם.אני גם זוכר את החלום.מה זאת התופעה המוזרה הזאת?אני לוקח כבר הרבה שנים פרוזק 20 מ"ג.ולאחרונה,בגלל הדופק,גם קרדילוק.הלכתי פעם לפסיכיאטרית והיא הוסיפה לי מירו 15 מ"ג בערב.אני עדיין לא לקחתי את המירו,כי אני חושש.לא מעוניין גם פרוזק וגם מירו.נראה לי יותר מדי.הבעיה היא הדופק המהיר אחרי כל חלום.לפנות בוקר זה לעיתים קרובות.

11/01/2021 | 08:57 | מאת: ליאור

אני בן 48.ממש מיואש מהתופעה הזאת.תארי לך,שמה שאני מתאר כאן זה כל לילה.כבר כמה חודשים.בדרך כלל,הדופק מתייצב מייד אחרי שאני מתעורר.אתמול,משום מה,לא התייצב מהר.ואיזה חלומות!!!פשוט לא ייאמן,איזה חלומות מוזרים.לא סיוטים.אבל חלומות מוזרים ומשונים.

שלום, על החלומות איני יכולה לאמר דבר אך הדופק המהיר בהחלט יכול להיות תגובה להם והתבטאות של התקף חרדה לילי. במידה וזה לא תכוף לא כדאי להתערב ולטפל.

הפרוזאק ודומיו עלולים לגרום לחלומות הנחווים כ"חיים מאוד" ולעיתים מסוייטים

11/01/2021 | 16:33 | מאת: ליאור

תודה רבה.כמו שכתבתי זה תכוף מאד.בבקשה,אני שואל זאת רק כהמלצה מצדך.האם כדאי,לדעתך,לקחת גם את תרופת-המירו בערב?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות