לא מתרגל למכשירי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/12/2020 | 00:15 | מאת: מיכאל

לפני הרבה שנים עשיתי בדיקת שינה ביתית והמליצו לי על cpap.מאז ניסיתי כל כמה שנים להתרגל לcpap.אך ללא הצלחה.לאחרונה החלטתי לעשות שוב בדיקת שינה ביתית אך פעמיים לא נרדמתי עם מכשיר השינה הבודק.אני מתוסכל כי אני מתעורר כל שעה וחצי.אני בן 62 עם יתר לחץ דם מטופל ועם עודף משקל קל.איך אני יכול להיות בטוח שאני סובל מהפסקות נשימה אם אני לא מצליח להבדק.

שלום לך אם עשית את הבדיקה לפני מספר שנים מציעה שתעשה בדיקה חוזרת ואת התאמת המכשיר תעשה בעזרת הטכנאים ולא בעצמך ד"R מיכל לוסטיג

28/12/2020 | 19:00 | מאת: מיכאל

הבהרה : הבדיקה הישנה עשיתי לפני 15 שנה .הבדיקה החוזרת עשיתי אחת במרץ 2020 באסותא ואז לא נרדמתי עם המכשיר הבודק.לפני חודש שוב עשיתי דרך אסותא בדיקת שינה ביתית ושוב לא הצלחתי להרדם עם המכשיר הבודק.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות