שלום בקשר לתזוזות בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/12/2020 | 09:25 | מאת: מתן

אני בן 35 . צילמתי את עצמי כל הלילה יושן ישנתי 7 שעות והמצלמה הראתה לי שאני מזיז רגלים או מתהפך .30 פעמים ב7 שעות. האם זה נורמלי? ובנוסף באפליקציה שמנטרת חמצן. לא ראו דום נשימה.

שלום לך, מהממצאים האלה לא ניתן להקיש לגבי איכות השינה והאם מדובר בתנועתיות פתולוגית. חייבים לוודא את המקצב וכו. לשם כך נדרשת בדיקת שינה במעבדת שינה. אך המבחן שלך האם ישנה בעיה היא האם אתה עירני וחד במהלך היום. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות