שינה קצרה של חצי שעה בצהריים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/11/2020 | 16:35 | מאת: NOT_FOUND

שלום, אני בצהריים שמה שעון מעורר וישנה חצי שעה על מנת לא להכנס לשלבי שינה עמוקים מה שיפגע בשינת הלילה. ישנן פעמים שאני זוכרת שחלמתי בשנת הצהריים. האם זה אומר שזה לא תקין ולא אמור להיות ככה, ושבחצי שעה אני לא אמורה להכנס לשנת חלום? ויש לי אפליקציה לניטור איכות השינה בלילה. האם זה הגיוני שהאפליקציה מראה שיש 6 התעוררויות בלילה ועדיין איכות השינה היא מעל ל 87 אחוזים? תודה מראש

שלום,בוודאי שמהתאור שלך אי אפשר לקבוע בוודאות דבר וקביעה וודאית תהיה רקבבדיקת שינה. אך מתוך מה שספרת לא יתכן והחלימה נעוצה בשינה לא תקינה או לא רציפה בלילה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות