6 שעות בלילה + שעה ביום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/10/2020 | 08:07 | מאת: טל

האם שינה של 6 שעות בלילה + שעה ביום מספקת את הצורך לישון 7 שעות ביממה?

שלום לך, אין השלמת שעות שינה. המספר 7 הוא ממוצע. ישנם כאלה שגופם דורש רק שש שעות. אם אתה מתעורר בבוקר רענן, ערני, חד , ייתכן ושש השעות הנל מספיקות לך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

20/10/2020 | 08:45 | מאת: טל

סליחה, מה כוונת "אין השלמת שעות שינה"? השאלה שלי התייחסה ל-6 שעות שינה בלילה + שעה אחרי הצהריים, אך בתשובתך איני מוצא התייחסות ברורה לשינה אחרי הצהריים - האם היא חסרת משמעות כלשהי? אבקש הבהרה.

הכוונה היא ששעת השינה בצהריים לא מחפה על הצורך ברצף שעות שינה מותאם לך בלילה.

20/10/2020 | 14:29 | מאת: טל

כיצד נקבע הצורך ברצף שנות שינה מותאם בלילה? אם, לדוגמה, אני מרגיש נוח אחרי 6 שעות שינה בלילה, סימן שאני זקוק לכמות זו? ואם אני מרגיש צורך לישון שעה אחרי הצהריים, סימן שאני זקוק לכך?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות