מקווה שהשאלה מתאימה לפורום..

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

24/09/2020 | 21:34 | מאת: גיא

היי מקוה שזה פורום נכון לשאול בו האם קיים מצב כזה להתעלף/לאבד הכרה מתוך שינה ואז להמשיך לישון כאילו לא קרה כלום? או שבין ההתעלפות לחזרה לשינה תהיה חובת התעוררות ? תודה גיא תודה

שלום, איני מבינה ככ את הביטוי "להתעלף תוך כדי שינה" ייתכן מצבים עם זאת, שמערבים עירות ושינה בהם ישנה תחושה "חוץ גופית" שיכולה להרגיש כהתעלפות. אם כך מדובר בעירוב שלבי שינה שונים עם מודעות חלקית לגבי התחושות. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות