שלום. בנושא חלומות. תודה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/08/2020 | 17:06 | מאת: מתן

כל בוקר שאני מתעורר אני מרגיש שאני חלמתי הרבה בלילה.הבעיה היא בצהרים אני יכול לישון חצי שעה ולקום עם חלום עמוק ומעצבן. זה עושה אותי מותש. מה הסיבות לחלונות בשינה קצרה.? . נמאס לי כבר

שלום לך, לעיתים חלומות מרובים, עזים, חיים יכולים להיות תופעת לוואי של תרופות. בחסך שינה יופיעו יותר חלומות. בעיקרון אין שליטה על החלומות בכמות ובשינה תקינה ולא על תוכנם (כלומר אפשר מעט בעזרת תרופות אך אין סיבה לתת תרופות בשל כך ) בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות