רגישות נוראה לרעש בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/06/2020 | 16:47 | מאת: kobi

שלום וברכה..יש לי רגישות חזקה לרעש בשינה כל פעם בשעות הבוקר המוקדמות רעש של הציפורים בחוץ או השכן מעליי מעירים אותי בפתאומיות אפילו שהחלון והתריס סגורים ולאחר מכן לא מצליח לחזור לישון ומאד סובל מזה..ניסיתי גם רעש לבן ביוטיוב ולא עוזר האם יש סכנה כלשהי להשתמש באטמיי אוזניים בשימוש יומיומי ואם לא איזה סוג הכי מומלץ? והאם יישנו עוד פתרון אני ממש חסר אונים תודה מראש..

שלום, לא אין סכנה בשמוש באטמים ובעצם זו ההמלצה לשינה קלה ורגישה. לגבי הסוגים איני מתמצאת מספיק. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות