שאלה לגבי שינה.......

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

11/06/2020 | 08:54 | מאת: מיכל10

שלום אבא שלי בן 67 חולה סכרת יישן 6 שעות שינה וטוען שזה מספיק לו. אך הוא גם יישן צהריים. לי ולאבא אותו סוג דם. אני לעומת זאת צורכת 8 או 9 שעות שינה בלילה. האם זה שיש לנו אותו סוג דם יכול להצביע על קשר לשינה. אני חרדה במחשבות על כך ולא יכולה לתפקד בפחות מ8 שעות שינה. אני לא מבינה איך הוא יישן רק 6 שעות

לי לא ידוע על קשר בין סוג דם למשך שעות השינה הנדרש לאדם. מעניין לחשוב על כך. בכל מקרה 6 שעות שינה אם נזקק לכך מאז ומעולם הם לגמרי תקינים. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות