חוסר שקט בשינה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

27/10/2013 | 13:45 | מאת: מתוקה

שלום אני אימא לילד בן שנה וחודשיים שחסר שקט בשנת הלילה שלו הוא משתולל בשינה מתהפך המון ובוכה בכיות קצרות, התייעצתי עם רופא הילדים שלו אך הוא פתר את זה בשיניים, זה לא נראה לי הגיוני שהילד יסבול כל יום משיניים בפרט שיש לו כבר 7 שיניים, אשמח אם תייעצי לי מה אני יכולה לעשות ואיך אני יכולה לבדוק את העניין תודה מראש

30/10/2013 | 09:48 | מאת: ליאת

הילד שלי בן חודש וחצי ויש לו את אותם התופעות בדיוק. יש לו שינה קלה מאוד. הוא זז המון תוך כדי שינה ובוכה בכיות קצרות ונרגע. אשמח גם לדעת מה ניתן לעשות ולבדוק.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות