אני מאוד רוצה עזרה הגמילה מאמבאיין בדרך איטית ללא תופעות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

31/01/2020 | 00:43 | מאת: תמי

אני צורכת אמבאיין כשנה וחצי לא ידעתי שאסור לצרוך יותר משבועיים .גם הרופא לא הפנה את תשומת ליבי .בינתיים ההשפעה שלו ירדה . אני מאוד מאוד רוצה להפסיק לקחת אבל מתה מפחד מתופעות הגמילה .אני מקבלת חרדות רק מחשוב על הגמילה מהכדור מהי הדרך הכי הכי איטית ! להפסיק את הכדור אפילו לאורך זמן ולא להיות בתופעות גמילה . קיבלתי כדור אחר סקוראל אבל אני לא נוגעת עד שלא אפנה מהאמבאיין תודה רבה

שלום לך, לא קרה כלום. תתחילי לרדת ב50% מהכדור בכל שבועיים ולבסוף יום כן יום לא לסירוגין. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות