לא זוכרת חלומות, מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/09/2019 | 19:31 | מאת: אלמונית

שלום, מה זה אומר אם אני לא זוכרת חלומות אף פעם (נדיר מאוד מאוד מאוד)? האם זה משהו שקשור אליכם או לנוירולוג? על מה זה יכול להעיד? תודה..

התשובה מורכבת, מבחינה פסיולוגית אנו זוכרים בדכ את החלום האחרון טרם התעוררותינו. במידה וההתעוררות אינה קשורה או קרובה לשנת החלום יתכן ולא תזכרי. מבחינה פסיכולוגית זו שאלה גדולה שנדרש לה טיפול. אבל - לעיתים עם ההתעוררות החלום זכור ואז נמוג לו ולכן אם ברגע ההתעוררות ישנה מחברת ועט ליד המיטה ומיד מנסים לכתוב את החלום לעיתים מצליחים. חלומות פז ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות