מתעורר באמצע הלילה וטוחן מחשבות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

15/09/2019 | 20:02 | מאת: מוני

שלום. אני בן 38 . לאחרונה נגמלתי מתרופה פסיכיאטרית ועכשיו אני קצת יותר עצבני , יותר חשב במחשבות טורדניות ומתעורר באמצע הלילה למרות שמתפקד ביום יום. והתרופות גורמות לי להפרעות זיכרון ועוד תופעות תוואי ( למרות שהתרופה מהדור החדש ) . מה מומלץ לעשות כדי לא להתעורר באמצע הלילה ולהתחיל לטחון מחשבות על אירועים קשים ?

כדאי להתייעץ עם רופא פסיכיאטר שמטפל בך. אכן לפרקים ישנם תסמיני גמילה לתרופות פסיכיאטריות וצריך להפסיקן בהדרגה איטית. התייעץ עם הרופא המטפל בך כיצד לנהוג. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות