הרדמות לכמה דקות קצרות בצהריים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/09/2019 | 23:17 | מאת: רוני

שלום, האם שעה של מנוחה בצהריים שבה אני רק שוכבת במיטה ולא ישנה, ונרדמת ל 30 שניות או דקה כ 4 פעמים ומתעוררת עלולה לגרום לשינה פחות איכותית בלילה? והאם יש דבר כזה הפרעת שינה מולדת ושינה לא איכותית מולדת? אני בת 39. מאז שאני זוכרת את עצמי השינה היתה לא איכותית והייתי עייפה, ועם השנים זה החמיר. בבדיקת שינה לא מצאו מה גורם למצב. בעצם יש לי מחסור בשינה עמוקה, יקיצות ושינה לא איכותית. תודה מראש

אינך יכולה להיות בטוחה שיש מחסור בשינה עמוקה אלא אם עשית בדיקת שינה הכוללת בדיקת EEG, בכל מקרה תנומה אידיאלית בצהריים היא בת 20 דקות לערך. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות