נטילת שתי תרופות שונות לבעיית הרדמות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/07/2019 | 20:54 | מאת: שולי

האם מותר לקחת חצי שבוע נוקטורנו 3.75 וחצי שבוע חצי-1 ואבן כדי שלא להסתגל לאחת מהתרופות? נאמר לי שהן עובדות על רצפטורים שונים במוח. זה בסדר או שזה לגמריי מבלבל את המוח? אני מנסה להיגמל.. כבר 5 חודשים עם בעיות שינה. לפעמים מצליחה להירדם גם עם חצי נוקטורנו 3.75 ולפעמים צריכה להוסיף עוד חצי... (במקביל הולכת לטיפול התנהגותי שקשור להירדמות.)

שלום, אם את הולכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה אז בהחלט המטפלת יכולה להנחות. מה שמפתיע זה שבמהלך הטיפול את נוטלת תרופות שינה שזה בדכ לא מומלץ בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות