מסך כחול של הטלויזיה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/06/2019 | 19:58 | מאת: שרינה

שלום רב לבן זוגי שלט הטלויזיה התקלקל,ובכדי לכבות הוא מכבה את הממיר וכך יש מסך כחול שנשאר חצי שעה ונכבה, כך לפעמים פעמיים בלילה מדליק ומכבה עם המסך הכחול חצי שעה. רציתי לשאול לגבי הקרינה האם היא מזיקה? הוא טוען שהוא שם כרית על הראש וזה מגן עליו. האם המסך הכחול שדולק חצי שעה בלילה ויותר מזיק? או לא ? אודה על תשובתך שרינה

שרינה, במקום השאלות הנל לא כדאי פשוט לדאוג שהטלוויזיה תכבה מוקדם יותר. האור עלול להפריע למחזור השינה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות