המצב התהפך - ישן הרבה ועייף

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/05/2019 | 15:22 | מאת: ניסים

עקב התעוררויות במהלך הלילה כתוצאה מחרדה לא הצלחתי לחזור לישון. מטופל ברסיטל 20מ"ג וכעת, לאחר חודשיים אני עייף ומצליח לישון כמה שאני רוצה. הבעיה שאני מרגיש עייפות גם במהלך היום... האם כדאי באמצעות הרופא לשקול הפחתה של הרסיטל או שזו תופעת לוואי שעשוייה לחלוף בקרוב? אני רק חודשיים עם הרסיטל.

שלום, הפחתת הרסיטל לדעתי לא. נסה קודם כל ליטול אותו בשעות שונות ולבדוק האם זה משנה . באם לא, כדאי לשקול להחליפו .לדעתי עדיף מהפחתת המנון הרגש בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות